ZAHVALJUJEMO!

ŠTO JE RASTURAM.COM?

Rasturam.com je edukativno – zabavni portal.

KOME JE PORTAL NAMIJENJEN?

Svojim dizajnom, programskim rješenjima i osiguravanjem različitih prilagodbi namijenjen je prvenstveno djeci i mladima s teškoćama u razvoju, ali i svima ostalima željnim zabave i učenja kroz jednostavan način.

ZAŠTO RASTURAM.COM?

Na domaćem internetskom području postoji jako malo mrežnih sjedišta koji djeci i mladima s teškoćama u razvoju omogućavaju pristupačan/prilagođen sadržaj za učenje, razvoj raznih vještina i zabavu, a u skladu s svjetskim razvojem digitalnih sadržaja. Odlučili smo to promijeniti.

TKO JE NAPRAVIO OVAJ PORTAL?

Portal je napravljen u sklopu SMART projekta - SUDJELOVANJE I MOTIVIRANOST ZA AKTIVNOSTIMA DNEVNOG ŽIVLJENJA KROZ RADNU TERAPIJU Udruge Sjena. Sjena je Udruga koja okuplja obitelji djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom. Na razvoju projekta uz stručnu podršku radnih terapeuta aRTis INCLUDUm rade:

  • Sabina Lončar: Predsjednica udruge Sjena, web dizajnerica sa završenom edukacijom za računalnog programera internetskih aplikacija, majka mlade djevojke s invaliditetom
  • Sara Kralj: web dizajnerica sa završenom edukacijom za računalnog programera internetskih aplikacija
  • Kristina Miković: učiteljica engleskog jezika, majka dječaka s teškoćama u razvoju
  • Selina Nuković: korisnica COO Dubrava, mlada djevojka s invaliditetom
  • Portal koristi pjesme Dječjeg zbora "Kikići" i na tome smo im iznimno zahvalni

JE LI RASTURAM.COM GOTOVI PROJEKT?

Rasturam.com nije gotovi projekt.
Želja nam je i dalje portal puniti različitim sadržajima koji bi bili edukativno-zabavnog karaktera, posebno se usmjeravajući na djecu osnovnoškolske i srednjoškolske dobi, a koji imaju određene izazove u savladavanju obrazovnih vještina i vještina svakodnevnog života.

KAKO NAM MOŽETE POMOĆI DA RASTURAMO I DALJE?

Razvoj i održavanje ovoga portala zahtijeva određene financijske troškove koje ne možemo pokriti sami. Kako bi portal uvijek bio dostupan svima potrebna nam je vaša pomoć. Uplatom donacije koja će biti u skladu s vašim mogućnostima i željama dati ćete zasigurno svoj doprinos da rasturamo i dalje. Više o Udruzi Sjena možete pročitati ovdje.

Udruga “SJENA”
Božidara Magovca 64, Zagreb
OIB: 25019591431
MB: 4046935

IBAN: HR3124020061100662253
Erste&Steiermärkische Bank d.d